Archive: January 2017

Ja pse alkooli na shëndosh

Çdokush që ndjek një dietë e di që duhet të shmangë pijet alkoolike. Por, pse alkooli të shëndosh? Këtu do i japim përgjigje kësaj pyetjeje. Ne mendojmë se alkooli na shëndosh sepse përmban …

Të mirat e limonit jeshil

Limoni jeshil, apo siç njihet ‘lime’ është një nga agrumet më të përdorura në botë. Është më i vogli nga të gjithë agrumet dhe e ka prejardhjen nga Azia Juglindore. Së fundmi ky …