Archive: March 2017

Mposhteni kancerin me portokaj

Dozat e mëdha të vitaminës C mund të jenë një formë efektive dhe e sigurt për trajtimin e kancerit, thonë shkencëtarët. Duke i injektuar pacientët me të, shkencëtarët ishin në gjendje që …