Archive: August 2017

40% e grave me depresion dhe ankth

Një sondazh që ka marrë në pyetje mbi 10 mijë femra australiane, zbuloi se 40% e tyre janë diagnostikuar nga profesionistët me depresion apo ankth. Sondazhi mbi shëndetin e grave nga “The …