7 keshillat e duhura per te mbrojtur kembet tuaja

7 keshillat e duhura per te mbrojtur kembet tuaja

Për te përballuar agresionet e shumta, fërkimet, nxehjet, etj, te cilat provokojnë tharjen ose djersitjen e tejskajshme te këmbëve, po iu japim disa këshilla te vlefshme.

• Thajini me kujdes këmbët dhe thonjte pasi dilni nga dushi
• Secili nga personat e familjes duhet te përdore peshqir me vete
• Nëse këmbët iu djersitin shume përdorni pudër
• Ajrosini here pas here këpucët
• Vishni çorape pambuku dhe jo sintetike
• Vishni këpucë te rehatshme dhe jo shume te ngushta
• Dezinfektojini here pas here mjetet me te cilat prisni thonjte.

Ne rast se keni ndonjë infeksion, konsultohuni me mjeket e specializuar./ikub/

One Comment

  1. e kam provuar...rezultat me kan dalur pozitiv.....

Komento