A ju pëlqen aroma tij

A ju pëlqen aroma tij

Aroma e djersës së mashkullit dallon varësisht nga disponimi i tij, ndërsafemra në bazë të kësaj arome mund të zbulojë nëse mashkulli e pëlqen atë ose jo.

Një hulumtim i realizuar nga ekspertët pranë Universitetit Rice në Teksas, ka treguar se femrat mund të dallojnë dy tipa të erës së djersës- normale dhe seksuale.

Djersa normale është vërejtur te meshkujt të cilët gjatë 20 minutave kanë përcjellë një xhirim edukativ.

Pas kësaj, nga meshkujt është kërkuar që të shikojnë xhirime erotike për 20 minuta, me ç’rast është paraqitur ‘djersa seksuale’.

Ekspertët kanë arritur të kuptojnë se truri i femrës është i aftë që të dallojë llojin e djersës së mashkullit, dhe të kuptojë nëse i lë përshtypje apo jo. /Telegrafi/

Komento