Ata duan që ndonjëherë…

Ata duan...

Si të gjithë jetojmë në një kohë të zënë e cila nuk na lë kohë të mjaftueshme t’u përkushtohemi të afërmëve, ndonjëherë duhet të ndalemi dhe të kënaqemi për momentin.

Krahas të gjitha detyrimeve në punë dhe në shtëpi mos e harroni partnerin sepse lidhja e ftohtë është lidhje e keqe. Ju sjellim disa ide si me gjëra të vogla ta përmirësoni lidhjen.

Iniciativë

Në vend që ta pyetni çfarë dëshiron të bëni, planifikoni dalje të përbashkët ashtu që ai të relaksohet dhe kënaqet..

Bëhunu masazher i tij i dhomës

Pas një dite të lodshme masazh e mire e shpinës është aji që secili do ta dëshironte.

Befasoni në kuzhinë

Madje edhe nëse partneri juaj është kzhinier professional në komnyrë të konsiderueshme do ta vlerësojë punën tuaj nëse pas kthimit nga puna e prêt një ushqim i shijshëm.

Puthje e lëngshme

Edhe pse puthja në faqe është shenjë e mire, megjithatë i dashuri i juaj do të jetë falenderues nëse në derë e pritni me puthje franceze të pasionuara

Verë në buzë

Përveç një ushqimi të shijshëm mashkulli dëshiron edhe verë të mire dhe nuk do të ketë asgjë kundër që pas një dite të lodhshme të pini ndonjë gotë.

Gëzoje me një embëlsirë

Nëse keni shkuar te ndonjë mikeshë mos e harroni të dashurin tuaj, silni të paktën një copë ëmbëlsirë. Të njëjtën mund ta bëni në çfarëdo situate.

Komento