Author: keshilla.net

Maska nga karrota kundër rrudhave

Nëse keni vërejtur se në fytyrën tuaj shfaqen rrudha të reja dhe shenja të lodhjes, përgatiteni maskën natyrale në shtëpi. Pos se është ekonomike, efekti i saj është po aq sa i botoksit. …

Vaksina kundër kolesterolit

Hulumtuesit nga universiteti në Vjenë janë duke analizuar testimin e vaksinës kundër kolesterolit të keq në gjak. Eksperimentet fillimisht janë bërë në minj, ku është treguar se vaksina mund …