Banjë Mesdhetare

Banjë Mesdhetare

Banjë MesdhetareNë vaskë temperatura është 48 gradë, lagështia 60% dhe thithen aromat mesdhetare të livandos dhe agrumeve për dezintoksikim, dekontraktim të muskujve si dhe për ta bërë lëkurën sa më të butë.

Komento