Buzëkuqi i shndritshëm

Buzëkuqi i shndritshëm

Ky lloj i buzëkuqit deri më tani është përdorur nga shumë yje dhe modele të ndryshme me famë botërore.

Buzëkuqit neon, nuk janë ngjyra të lehta për t’u mbajtur, ua tërheqin shumë vëmendjen të tjerëve dhe nevojitet një kujdes shumë i veçantë.

Kjo duket shumë mirë tek të famshmit, si dhe tek modelet, po ashtu edhe tek yjet, por duhet pasur kujdes gjatë përdorimit, ngase ju mund të dëshpëroheni me atë që do të shihni në pasqyrë.

Për vajzat që kanë një lëkurë më të çelur janë të përsosur, ndërsa tek ato me ngjyrë mesdhetare, duken më ndryshe dhe nuk japin ngjyrën dhe efektin e dëshiruar.

Komento