Çaji hibiskus

Çaji hibiskus

Shume studime kane vërtetuar se çaji nga hibiskusi e ule shtypjen e gjakut dhe nivelin e larte te kolesterolit.

Prandaj edhe zvogëlon rrezikun nga paraqitja e sëmundjeve te zemrës.

Çaji Hibiskus e forcon sistemin e imunitetit pasiqë përmban vitaminën C.

Është  edhe diuretik i lehte natyral. Përmban shume substanca antioksiduese te cilat i mbrojnë enët e gjakut dhe muskulin e zemrës nga efekti i dëmshëm i radikaleve te lira.

Komento