Çaji i mëllagës

Çaji i mëllagës

Ekziston mëllaga e bardhe dhe e zeze.

Çaji nga rrënja e mëllagës se bardhe me se shpeshti përdoret për mjekim te organeve te frymëmarrjes, te ftohja, gripi, bronkiti, për lehtësim te kollitjes.

Gjithashtu mund te ndihmoj e edhe te sëmundjet e zorrëve.Çaji nga rrënja e mëllagës se zeze ndihmon ne mjekimin e astmës.Gjithashtu i lehtëson konvulsionet ne lukth dhe ne zorre.

One Comment

  1. ju uroj punë të mbarë.

Komento