Çaji kamomil dhe limoni kundër djersitjes

Çaji kamomil dhe limoni kundër djersitjes

Gjatë muajve të verës, djersitja është dukuri e shpeshtë dhe normale, e cila s’mund të parandalohet. Megjithatë ekzistojnë disa metoda se si ta zbusni djersitjen në mënyrë natyrale.

Mjafton të zieni një çaj nga kamomili dhe në të të shtrydhni gjysmë limoni dhe të hidhni pak sheqer. Çajin e përgatitur në këtë mënyrë pini çdo natë para se të flini.

Kur bëhet fjalë për grim, djersitja mund të shkaktojë shpërndarje të pakëndshme të grimit dhe zhdukjen e tij. Gjatë periudhës së nxehtësisë së madhe më së miri është të pushoni pak dhe t’i ikni grimit.
Mund të përdorni pak tush rezistentë ndaj ujit dhe balsam për buzë, e gjithsesi ikni hijeve dhe buzëkuqeve.

Komento