Çantat me lëkurë zvarraniku

Çantat me lëkurë zvarraniku

Praktike dhe të bukura. Ky lloj i çantave është dhe më i shquari në këtë sezon.

Prirja e dizajnerëve të ndryshëm, është përqendruar tek dy llojet e lëkurave të zvarranikëve: gjarpër dhe krokodil.

Duke pasë parasysh se çantat gjarpër apo krokodil janë më të nxehtat për këtë sezon, atëherë nëse bleni një çantë të tillë, do të jeni 100% trendy.

Komento