Celuliti është shenje e inteligjencës se larte

Celuliti është shenje e inteligjencës se larte

Shkencëtarët thonë se qelizat yndyrë te celulitit ndikojnë acidet që janë të rëndësishme për funksionimin e trurit që përforcon materien gri ne trurin.

Ata gjithashtu shtuan se celuliti është një shenjë për prodhimin e hormoneve femërore dhe pjellshmërisë, pra në zhvillimin e seksualitetit.

Kjo jep një dimension krejt të ri të mendimeve të këqija në lidhje me celulitin, ky studim u botua në revistën Science amerikan.

2 Comments

  1. ky eshte nje ngushellim shume i mire per ato qe kane celulitE! po po te ishte e vertete kjo gjitha femrat e sukseshme do te ishin te shendosha dhe me celulite.....

  2. jam nen e dy femijeve pas shtatzanis kam shum vija ne bark dhe kjo me pengon shum
    qfar m e kishit then qe te pordori

Komento