Çfarë i nevojitet lëkurës për çdo ditë

Çfarë i nevojitet lëkurës për çdo ditë

Pastrim i rregullt dhe i themeltë në mëngjes dhe në mbrëmje me qumësht apo me krem për pastrim me bazë vaji.

– Ujë të bollshëm për freskim pas pastrimit me qumësht apo me krem (i cili pastrohet me ujë).

– Lëng i butë me ekstrakte bimësh apo tonik special për të stabilizuar mbrojtjen natyrale të gungave të lëkurës.

– Krem special apo gel për rajonin rreth syve.

– Krem për eliminimin e qelizave të vdekura nga sipërfaqja e lëkurës.

– Krem për përdorim gjatë natës, i pasur me materie ushqyese, vitamina dhe antioksidanse.
– Produktet bimore janë tepër të efektshme për të evituar problemet e lëkurës në çdo moshë.

Komento