Home » Shëndetësi » Diagnoza e depresionit

Diagnoza e depresionit

Diagnoza e depresionitKa mberritur nga Australia nje zbulim qe premton te shpejtoje dukshem diagnozat e crregullimeve mendore dhe neurologjike.

Brian Lithgow, inxhinier britanik ne Universitetin e Melbournit, ka krijuar nje analizues diagnostik shume te ngjashme me elektrokardiogramen e afte te regjistroje aktivitetin elektrik te sistemit vestibular qe gjendet ne brendesi te veshit dhe qe na jep mundesine qe te ruajme ekuilibrin.

Lajmin e ka dhene e perditshmja shkencore “ScienceDaily”.

Fatal error: Allowed memory size of 2147483648 bytes exhausted (tried to allocate 1000000000033 bytes) in /home/keshilla/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 395