Dieta per lekure te bukur

lekura

Ka  dieta te shpejta, dieta te reja e dieta te shendetshme, dieta te lehta,   dieta per lekure te bukur  e lloj lloj dieta te ndryshme.

Ekspertja dhe autorja e librit The Healthy Skin Diet (Dieta Per Lekure Te Shendetshme), Karen Fischer ofron top keshillat e saj per nje lekure te bukur.

Nje pamje e shendetshme eshte gjeja me e vlefshme qe mund te kesh. Lekura juaj nuk duhet te jete teper e yndyrshme apo e shtrenguar apo tejet e thare. Teni e lekures tuaj duhet te duket i rrafshet me shume pak ngjyre rose (faqekuqe!). Problemet e lekures mund te nderhyjne ne jeten e njerezve dhe ti pengojne ata te kenaqen me jeten e tyre pasi qe ka gjasa qe te bëhen te ndruajtur per shkak te lekures. Nje lekure e shendetshme ngrit vet-vlerësimin dhe knaqesin e jetës. Nje pamje e shendetshme eshte shenj qe rrjedha e gjakut me efikasitet po furnizon oksigjen dhe materie ushqyese ne shtresen e jashtme te lekures tuaj, dhe se sistemi limfatik ne mënyre adekuate po nxjerr jashtë qelizat e vdekura dhe plehrat tjera.

Kremrat per hidratim mund te bej lekuren ekstra te bute, por, një diet e shendetshme bene shume me shume. Dhuron energji dhe krijon trup te forte nga brenda jashte. Nuk eshte e thene qe te lindesh me gjen te ‘mirë’ të lekures: një lekure e bukure mund te krijohet nga nje diete dhe ky eshte lajm i mire per te gjithë ne. Duke u mundura qe te arrini te bëni lekuren tuaj te duket bukur per kohërat me diell, me poshtë po ju jap top 10 keshillat per nje lekure te bukure.

 

Komento