Disa gjërat që njerëzit me vetëbesim i bëjnë ndryshe

Disa gjërat që njerëzit me vetëbesim i bëjnë ndryshe

Disa gjërat që njerëzit me vetëbesim i bëjnë ndrysheKëto janë disa gjëra që njerëzit me vetëbesim i bëjnë ndryshe:

1.Ata e gjejnë lumturinë brenda vetes

2.Ata nuk gjykojnë të tjerët

3.Ata nuk thonë “po”, vetëm nëse vërtetë duan të thonë po

4.Ata dëgjojnë të tjerët më shumë se që flasin

5.Ata flasin me shumë siguri. Nuk përdorni fraza si “nuk jam e sigurt”.

6.Ata sfidojnë veten vazhdimisht

7.Ata nuk janë të uritur për vëmendje

8.Ata pranojnë gabimin e tyre dhe nuk frikësohen nga kjo

9.Ata marrin mundësi dhe nuk e lejojnë frikën t’i kurthojë

10.Ata festojnë sukseset e të tjerëve

11.Ata nuk frikësohen që të kërkojnë ndihmë

Komento