Disa këshilla që ju duhen për një gjumë të shpejtë

Disa këshilla që ju duhen për një gjumë të shpejtë

Disa këshilla që ju duhen për një gjumë të shpejtëGjumi është një fenomen i cili ka një rëndësi të veçantë në varëzi të organizmi tuaj. Nëse doni që të bëni një gjumë të rehatshëm, duhet të provoni të bëni një banjë të ngrohtë, pini qumësht.

Tashmë një shkencëtar ka gjetur një mënyrë me anë të së cilës ju mund të bini në gjumë për 60 sekonda dhe kjo pa pasur nevojën e përdorimit të ndonjë ilaçi të posaçëm.

Dr. Andreë Weil, sjell këtë mënyrë si më efikasen për të fjetur sa më shpejt, ku ju duhet të ndiqni këto hapa kryesor si;

Duhet të nxirrni të gjithë frymëmarrjen nga goja duke lëshuar tingullin “ëhoosh”.

Mbyllni më pas gojën dhe merrni frymë me hundë për 4 sekonda, në qetësi.
Më pas mbani frymën për 7 sekonda.

Pas kësaj, nxirreni atë nëpërmjet gojës duke lëshuar tingullin “Whoosh”, për një periudhë 8 sekonda.

Ky është një veprim që ju mund ta përsërisni tre herë

Komento