Disa sekrete për lëkurën e duarve

Disa sekrete për lëkurën e duarve

Disa sekrete për lëkurën e duarveGjatë dimrit lëkura e duarve tuaja mund të thahet dhe të bëhet e vrazhdë nëse nuk kujdeseni për to. Higjiena e duarve është hapi i parë për të pasur duar të bukura.

Përveç kësaj duhet ditur se ne e prekim fytyrën 3 herë në minutë dhe higjiena është themelore.

Bëni manikyr rregullisht: në qoftë se ju shkoni në një qendër bukurie është një zgjidhje ideale por edhe në shtëpi ju mund ta realizoni vetë. Aplikoni krem hidratues për duart në mëngjes dhe mbrëmje.

Duart janë të mbi-ekspozuara gjatë ditës ndaj të ftohtit dhe bakteret. Duart tuaja janë prezantimi i parë më njerëzit.

Komento