Dobitë e luleshtrydhes në maskat e përgatitura në shtëpi

Dobitë e luleshtrydhes në maskat e përgatitura në shtëpi

Dobitë e luleshtrydhes në maskat e përgatitura në shtëpiBesoj që të gjithë i dimë efektet pozitive që luleshtrydhet kanë në fytyrë, por ndodh të mos dimë të gjitha mënyrat se si mund t’i përdorim ato në krijimin e recetave të ndryshme. Ju mund t’i përdorni të qeruara nga lëkura, ose dhe me lëkurë sipas dëshirës dhe tipit të lëkurës që keni.

Ju këshillojmë të përdorni luleshtrydhe sezonale të cilat rriten në fushë, natyrale , nën driten e rrezeve të diellit, dhe jo ato që rriten në sera. Janë shumë më të dobishme dhe të efektshme në trajtimin e lëkurës.

Mos harroni të shtypni luleshtrydhet me piru pasi ai nuk dëmton esencën e bimës, asnjëherë mos vendosni luleshtrydhet në blender pasi është shumë i dëmshëm. Në varësi të tipit të lëkurës mund të përdorni dhe produkte shoqëruese për të krijuar trajtimin e duhur për fytyren tuaj.

Komento