E qeshura i bën mirë trupit dhe mendjes

E qeshura i bën mirë trupit dhe mendjes

E qeshura i bën mirë trupit dhe mendjesBuzëqeshja ka të njëjtën gjuhë. Ne nuk vendosim të qeshim kot, por vjen në natyrë të pavullnetshme. Nëse keni menduar se buzëqeshja është zgjedhje e juaja do kuptoni se keni gabuar.

Ne qeshim në një mënyrë të veçantë, secili nga ne ka mënyrën e tij të buzëqeshjes.

Ata të cilët na bëjnë të qeshim janë më pak të shëndetshëm se publiku i cili qesh. Hulumtimi ka treguar që ata njerëz që llogariten si më qesharak pinë më shumë cigare, peshojnë më shumë dhe kanë rrezik më të madh nga sëmundjet kardiovaskulare. Komediantët vdesin më herët nga të personat e tjerë të njohur.

Arsyeja për këtë: njerëzit që na zbavisin nuk zbaviten. Ata ndoshta ndihen mirë kur bëjnë dikë të qeshin, por ata nuk qeshen sikur publiku.

Qeshja është e mirë për trupin dhe për mendjen, kështu që kaloni më shumë kohë me njerëzit të cilët ju bëjnë të qesheni.

Komento