Edhe meshkujt kanë Pikë G, quhet Pika L

Edhe meshkujt kanë Pikë G, quhet Pika L

Deri tani, kishim dëgjuar të flitej vetëm për Pikën G, atë ku pretendohej se arrihej kënaqësia më e madhe seksuale femërore. Por së fundmi, ekspertët e seksologjisë, paraqesin edhe një term të ri për kënaqësinë mashkullore: Pikën L.

E cila sipas tyre, fal një orgazmë të vërtetë ulëritëse, kur jo vetëm që nuk mund të përmbaheni dot nga kënaqësia juaj me partneren, por e shoqëroni atë me pasthirrma të larta.

Kjo në fakt, vlen të thuhet për meshkujt, pikë kjo e cila sipas studiuesve, “rivalizon” pikën G femërore.

Dhe që sipas tyre, gjendet në zonën e fundit të testikujve apo edhe pranë anusit. Pjesë të padukshme seksuale mashkullore këto, për syrin, por shumë të ndjeshme ndaj prekjeve.

Një farë, klitoris mashkullor.

Që mesa duket, stimulimi i tij, shkakton një orgazmë shumë të gjatë dhe më të këndshme, se dhe vetë akti seksual si i tillë.

Komento