Edhe uji të trash

Edhe uji të trash

Uji i zakonshëm mund ta shtojë nivelin e yndyrës në organizëm, nëse në të, për shkak të filtrimit të dobët, janë të pranishëm substanca të ndryshme kimike, të cilat te njerëzit mund të ndikojnë në baraspeshën hormonale.

Një studim i realizuar në Britani të Madhe, rezultatet e të cilit janë krahasuar edhe me vendet tjera evropiane (ndër të tjera Franca dhe Gjermania)- ka treguar se për shkak të pastrimit jo të mirë të ujit dhe për shkak të shfrytëzimit të substancave të ndryshme kimike, mund të vijë deri te shtimi në peshë.

Daily Mail citon ekspertët të kenë thënë se uji i cili mbahet në shishe të plastikës mund të sjellë deri te problemet serioze shëndetësore, pasi që një substancë, e cila përdoret për prodhimin e plastikës është shumë e ngjashme me hormonin estrogjen.

One Comment

  1. un jam nje vajz qe kam humbur shum ne pesh por asesi nuk po mund ti rikthehem peshes se me parshme prej 54kg kan ren ne 47kg dhe nje nje menyr me edhte deformuar trupi edhe pse kam perduror shum vitamina por kjo nuk ka ndikuar ne shtimin e peshes cila oshrt keshilla juaj

Komento