Fëmijët që gërhasin

Femijet qe gerhasin

Femijet qe gerhasin gjate femijerise se hershme mund te kene probleme me sjelljen, si agresiviteti apo hiperaktiviteti.

Nga nje studim i kryer ne 249 femije u vertetua se ata qe gerhisnin ne moshen 2 apo 3 vjec, kishin tri here me shume shenja te sjelljeve problematike krahasuar me femijet qe nuk kishin gerhitur asnjehere gjate kesaj moshe.

Ky studim vleresoi se sa i rendesishem eshte procesi i gjumit dhe cilesia e tij tek femijet.

Komento