Femrat cdo dite vendosin mbi lekure rreth 515 agjente kimike

Femrat cdo dite vendosin mbi lekure rreth 515 agjente kimike

Femrat cdo dite vendosin mbi lekure rreth 515 agjente kimikeFemrat cdo dite vendosin mbi lekure rreth 515 agjente kimike, sipas nje perllogaritje te bere nga nje kerkuese e shtepise kozmetike Bionsen.
Per kujdesin e trupit, nje grua moderne shpenzon cdo dite mesatarisht 13 produkte, me nga 20 perberes te ndryshem secila.

Per te mos folur per parfumin, qe arrin te kete rreth 250 agjente kimike.

Ne disa raste produktet e perdorura per t’u bere te bukura dhe terheqese, mund te jene bomba te verteta kimike.

“Kozmetika e perditshme ka ndryshuar radikalisht ne vite…fillimisht femrat ishin uje e sapun, kurse sot ka autonxires, thonj fals, floke dhe qerpike jo reale. Pas tyre fshihen shume rreziqe”, thone ekspertet.

Komento