Floke te shkurter

Floke te shkurter

Floke te shkurterFloket e gjate kane qene simbol i sensualitetit per shume kohe, sidomos ne vitet 60’/70′.

Por edhe floket e shkurter, te thjeshte dhe praktik, kane fuqine e tyre te sensualitetit. Floket e shkurter ne vecanti u shkojne atyre njerzve qe kane formen e fytyres ovale ose kuadrate.

Edhe pse jane te shkurter, keni shume mundesi per ti ndryshuar ato here pas here, mjafton vetem te jeni kreativ, pasi eshte pikerisht kjo gje qe i ben floket e shkurter sensuale dhe shume femeror.

Produkte per stilimin e tyre mund ti gjeni te shume llojshem, mjafton qe ju te modeloni floket tuaj ne menyren me sensuale qe te jet e mundur.

Komento