Freskoni lëkuren e fytyrës me kastravec

Freskoni lëkurene  fytyrës me kastravec

Freskoni lëkurene  fytyrës me kastravecNë qoftëse ju kanë lodhur ditët e nxehta të verës dhe lëkura e fytyrës suaj është e ndezur flakë atëherë duhet me doemos që t’a qetsoni atë dhe t’i ulni temperaturen që ka krijuar. Por, si mund t’a bëni një gjë të tillë? Në fakt është fare e thjeshtë, mjafton të merrni një kastravec t’a lani mirë me ujë të freskët dhe më pas t’a printni në rrathë të vegjël. Vendosni mbi fytyrë të gjithë rrathët e kastravecave dhe uluni në kolltukun tuaj që të relaksoheni.

Për një efekt sa më të mirë të këtij trajtimi ju këshillojmë që kastravecin t’a lini të qëndrojë në fytyrë rreth 20-30 minuta. pra, sa më shumë aq më mirë, sidomos për ato persona të cilët vuajnë nga prezenca e yndyrës në siperfaqen e lëkurës. Kastraveci, pastron, lëmon, dhe hidraton lëkuren e fytyrës suaj. Për një efekt të njëtrajtshem ju këshillojmë që të trajtoni njëkohësisht edhe qafen që kompleksiteti i lëkurës të jetë i njëjtë me atë të fytyrës.

Komento