Gërsheta në modë

Gërsheta në modë

Gërsheta në modëGërsheti është jo vetëm në modë, por edhe mënyra më e mirë dhe elegante për stolisjen e flokut.Në ditët e vjeshtës dhe në rutinën e përditshme bishtaleci është një zgjedhje e thjeshtë dhe elegante.

Mënyrat për realizimin e tij janë të ndryshme, por që sigurojnë një paraqitje mbresëlënëse, nëse ai është i arrirë.

Në këtë video tutoriale do të mësoni si të realizoni një bishtalec të thjeshtë dhe të këndshëm në pak minuta.

Komento