Hani më pak pesë ditë në muaj që ta largoni rrezikun nga kanceri

3

3Nëse mbani një lloj agjërimi për pesë ditë në muaj, mund ta zvogëloni rrezikun nga sëmundjet e zemrës, diabeti dhe kanceri, thotë një studim i ri.

Studiuesit e Longevity Institute, shkruan Daily Mail, transmeton Klan Kosova, thonë se njerëzit që limitojnë kaloritë e tyre për një javë për çdo muaj, i mundësojnë vetes që të jenë më të shëndetshëm dhe e shmangin kancerin dhe sëmundjet e zemrës.

Sipas eksperimentit, ata të cilët kishin ndjekur këtë këshillë të ekspertëve shëndetësorë, kishin pasur presion më të ulët të gjakut, nivel më stabil të sheqerit në gjak dhe nivel të balancuar të kolesterolit.

Komento