Hidratimi i lekures

Hidratimi i lekures

Hidratimi i lekures Qe te kemi nje hidratimi korrekt eshte shume e rendesishem per bukurine dhe shendetin e lekures tone.

Nese ky trajtim nuk do te behej ne menyren e duhur, do te shfaqen menjehere probleme me lekuren, nder te cilat, thatesia e lekures, skuqja, irritime ekzema etj.

Nje ushqim korrekt eshte i rendesishem: fruta dhe perime dhe ushqime te shendeteshme ndihmojne ne kete shqetesime.

Gjithashtu eshte e rendesishme te stabilizoni e nje lekure pak te hidratuar, agjentet atmosferik, dieta pak te ekuilibruara dhe produkte te gabuara kozmetike. Keshtuqe eshte e rendesishme qe per te pasur nje lekure te bukur duhet ta mbroni ate.

Komento