Hidratimi i trupit

Hidratimi i trupit

Hidratimi i lëkurës fillon ne brendi te organizmit tuaj. Hidratimi i brendshëm arrihet nëse pini 6 deri ne 8 gota ujë ne dite.

Nëse hidratimi i brendshëm kombinohet me atë te jashtëm, rezultatet do te jene te dukshme ne lëkuren tuaj.

Nëse e kemi hidratuar tere organizmin tone edhe efekti i preparateve kozmetike do te jete me i madh dhe ne te kundërtën nëse nuk e furnizojmë organizmin me mjaft ujë, asnjë prodhim kozmetik nuk mundet te na ndihmoje.

Komento