Hiqni dorë nga sheqeri për të paktën tre ditë

5

5Pothuajse secili prej jush ka provuar të mbajë një dietë për një periudhë kohore.

Ndonëse ka provuar diçka të tillë ende ekzistojnë disa probleme për humbje peshe gjë që e cila mund të sjell dhe një luftë e cila zgjatë për shumë vite.

Por sipas mjekut suedez Andreas Eenfeldt të qëndrosh për tre ditë pa ngrënë sheqer është dicka tejet pozitive për trupin e njeriut.

Sipas tij njeriu ka energji nga dy burime të ndryshme, karbohidratet e cila përfshin sheqer si dhe yndyrnat.

Megjithatë mjeku Andreas thotë se nëse heq dorë nga sheqeri për të paktën tre ditë, ju do të vini re shumë shpejt ndjenjën e ngopjes dhe për pasojë ju do të ndiheni tejet të kënaqur me fizikun tuaj, pavarësisht se keni ngrënë më pak ushqim, përcjellë Klan Kosova.

Komento