Hiqni qafe dhembjet e eshtrave me këtë pije!

Duhet patjetër të provoni këtë recetë, sepse do të mrekulloheni me rezultatet e saj.

Kjo metodë është shkëlqyeshme dhe ndihmon në zbutjen dhe eliminimin e dhembjeve të eshtrave.

Nuk jeni të detyruar të shpenzoni para në produkte të shtrenjta. Në të vërtetë, ju nevojiten vetëm dy përbërës të cilët janë uji dhe klururi i magnezit.

 Ia vlen ta provoni këtë recetë.Kloruri i magnezit është mineral që sjell ekuilibrin në trup. Po ashtu ndihmon në sekretimin e acideve të urinës që me mbajtjen e tyre mund të sjellin dhimbje të forta në nyja.

Sigurisht, se kloruri i magnezit ёshtё pёrgjigjia mё e mirё pёr atё qё kёrkon njё shtese tё nevojshme tё magnezit, si parandalues ose mjekues tё sëmundjeve.

Të mirat e klorurit të magnezit:

▪ Zbut dhimbjen e kokës;
▪ Mbronë enët e gjakut;
▪ Përtërin trupin;
▪ Shton energjinë;
▪ Mbron nga gripi dhe ftohjet;
▪ Përmirëson tretjen;
▪ Ndihmon kundër kancerit;
▪ Zbut ngërçet menstruale;
▪ Mbron nga reumatizmi dhe osteoporoza;
▪ Shton libidonë;
▪ Mbronnga reumatizmi dhe osteoporoza;

Kloruri i magnezit i kristalizuar nxirret kryesisht nga uji i detit, nga ai vjen shija e tij e hidhur, rezulton shumё thithës i lartё i lagështirës sё ajrit dhe shkrihet lehtё nё ujё

Elbow-pain1

Receta:

Vendosni ujë në një enë dhe e vlojeni, por kur të vlojë, e hiqni nga zjarri dhe e lini të ftohet në temperaturë të dhomës. Kur ta ketë arritur këtë temperaturë, i shtoni 33 gramë klorur magnezi pluhur.

Para se të filloni ta merrni ilaçin, duhet ta dini dozën e duhur. Personat që e përdorin duhet të kenë së paku 10 vjet.

Përdorimi:

Personat midis moshës 10 dhe 40 vjeç: vetëm gjysmë gote në mëngjes;
Personat midis 40 dhe 70 vjeç: një gotë në mëngjes;
Personat nga 70 e më të moshuar: një gotë në mëngjes dhe një në mbrëmje.

Komento