Hulumtimet e reja: Hani më shumë shalqi për të parandaluar astmën

22

Reduktimi i ashpërsisë dhe frekuenca e sulmeve të astmës

Hulumtimi i ri interesant po tregon se ekziston një lidhje mes vitaminës C dhe astmës.

Hulumtimet aktuale tregojnë se mungesa e vitaminës C rrit mundësinë e sulmeve të astmës, ndërkohë që të ushqyerit me këtë vitaminë redukton shfaqjen e simptomave të astmës.

Çfarë duhet të bëni?


Hani më shumë ushqime të pasura me vitaminë C, të tilla si shalqi që ka pothuajse 40% të përbërjes Vitaminë C .

Komento