Ilaç i dashurisë

Ilaç i dashurisë

Një lajm i mirë për të gjitha femrat që kërkojnë pak më shumë vëmendje nga meshkujt e tyre.

Edhe mashkulli më mospërfillës tashmë e ka një “ilaç” që mund t’i bëjë ata romantikë të vërtetë. Mjafton një sprej me bazë oxytocine dhe femrat do ta fitojnë gjithë vëmendjen e mundshme. Spreji i dashurisë mund të ketë efekte edhe në patologjitë psikiatrike si skizofrenia.

Këtë zgjidhje e jep Universiteti i Bonit në Gjermani, ku spreji nazal i testuar funksionon për mrekulli. Sipas “Journal of Neuroscience”, meshkujt që kanë marrë oxytocine kanë treguar një nivel të madh empatie.

2 Comments

  1. a mund te kem per gjigjje ne ket pytje? a eshte gjelozia ne smundje psiqike te i dashuri ndaj te dashures se ne njeri normale nuk mund te xhelozon per te dashuren siq xhelozon i dashuri ime, ku hye qk abone ku shkove kur vijen ?

  2. deshta me than se ku ka xhelozi ka edhe dashuri tung nga Refik hamburgi

Komento