Ja llajneri që do i bëjë sytë tuaj të duken magjepsës

Ja llajneri që do i bëjë sytë tuaj të duken magjepsës

Ja llajneri që do i bëjë sytë tuaj të duken magjepsësSikurse që ulen temperaturat, edhe motivimi juaj për të veshur gjithçka pos “të trashave” bie, andaj mund të bëni diç më tepër duke bërë kombinime me sytë.

Kjo sezonë është e toneve të çmueshme, sikurse e arta e ndezur dhe smeraldi, me sasinë e duhur për të prezentuar vjeshtën. Nëse zgjedhni ngjyrën e duhur, gjithçka pastaj varet nga shpirti juaj artistik.

1. Ngjyrë kafe
Nëse i keni sytë ngjyrë kafe, llajneri i kaltër me nuanca e tij është i përshtatshëm edhe për ditën edhe për natën.

2. Ngjyrë lajthie
Ngjyra e ngrohtë, e artë metalike, do i theksojë njollat e verdha në pjesën e brendshme të bebëzës së syrit tuaj, duke i bërë të shkëlqejnë sytë.

3. Ngjyrë të gjelbër
Një kombinim nga parajsa e modës është të kesh sytë e gjelbër me kapakë ngjyrë vjollcë.

4. Ngjyrë e kaltërImageSytë e ftohtë të kaltër do të theksohen nga kontrasti, andaj një hije smeraldi të gjelbër në kapakë do i theksojë njollat e arta që mund të fshihen në të kaltrën e syrit tuaj.

5. Ngjyrë hiri

Komento