Ja pse duhet të hani hudhër në mëngjes!

3

Hudhra është luftuesja më e madhe e sëmundjeve të ndryshme, dhe ngrënia e saj në një stomak të zbrazët mund të bëjë shumë mrekulli të cilat ndoshta as nuk i keni imagjinuar. Të hani një hudhër në mëngjes para se të hani diçka tjetër, është sikur të konsumoni kundërhelmin para helmit, që do të thotë se helmi më pas nuk ka efekt.

Për të shpjeguar këtë metaforë, do të thotë se ju e përgatitni stomakun për helmet dhe bakteret që do t’i merrni gjatë ditës përmes ushqimeve të ndryshme. Për shkak se hudhra është një antibiotik dhe një antioksidant, i cili e mbron stomakun tuaj nga infeksioni dhe sëmundjet.

Kështu, kjo është ajo çfarë hudhra mund të bëjë për ju nëse e konsumoni në stomak të zbrazur:

 

Komento