Ja si mund të ‘mposhtni’ sëmundjet në 15 sekonda

7

7Për të forcuar imunitetin, profesori rus Sergei Bubnovskiy sugjeron një teknikë të thjeshtë:

Zhytni këmbët në ujë të ftohët për 10 deri në 15 sekonda pasi të ktheheni në shtëpi nga puna.

Fillimisht, mbushni një legen me ujë të ftohët dhe pastaj shtoni aq më shumë akull sa mundeni. Pas kësaj, zhytni këmbët në ujin e ftohët dhe mbani ashtu për 10 deri në 15 sekonda.

Sigurohuni që këtë metodë ta përsëritni çdo natë para se të shkoni në shtrat.

Komento