Ja si të keni bark të sheshtë vetëm për 14 ditë

Ja si të keni bark të sheshtë vetëm për 14 ditë

Ja si të keni bark të sheshtë vetëm për 14 ditëFormat trupore janë një problem shumë shqetësues për femrat e sidomos pjesa e barkut. As dietat nuk funksionojnë për të arritur një bark të rrafshët por ushtrimet po.

Mjafton vetëm dy javë punë e vullnet dhe ju do arrini atë që keni kohë që e ëndërroni. Në videon e mëposhtme ju mund të shihni se cilat hapa duhet të ndiqni për të pasur një bark perfekt.

E rëndësishme është që të ushtroheni në mënyrë sistematike dhe të keni vullnet.

 

Komento