Ja si te uleni nivelin e yndyrës në gjak

Ja si të uleni nivelin e yndyrës në gjak

Ja si të uleni nivelin e yndyrës në gjak Ua sjellim një recetë popullore për zvogëlimin nivelit të yndyrave në organizëm.

Përbërësit

400g selino (rrënjët)

1 kg limona
2 l ujë

Përgatitja

1. Të lahen limonët dhe të grihen në rriska të holla. Në një enë të madhe të qitet ujë dhe, në të, të qiten limonët e grirë.

2. Selinoja duhet të gërryhet dhe të shtohet në ujë me limon. Të zihen 20 minuta në zjarr të fortë dhe të lihet që të qëndrojë gjatë natës.

3. Të kullohet me kullojsë të imët.

4. Të qitet në shishe dhe të pihet 1 dl para buke (3 herë në ditë). Mund të përzihet me ujë të thartë. Të ruhet në vend të ftohtë!

5. Duhet të përdoret rreth 2 muaj, e më pas të bëhen analizat e gjakut, për ta parë efektin e ilaçit.

Komento