Ja si ti largoni pikat e zeza nga fytyra

Ja si ti largoni pikat e zeza nga fytyra

Ja si ti largoni pikat e zeza nga fytyraPikat e zeza në fytyrë mund të jenë një shqetësim për shumë persona prandaj është e rëndësishme që ju të përdorni mënyra të ndryshme natyrore që ju ndihmojnë për eleminimin e tyre.

Për të pasur një fytyrë sa më të pastër është e rëndësishme që; Lajini duart me ujë të rrjedhshëm dhe sapun.

Prisni një fetë të hollë limoni dhe vendoseni në fytyrë me kujdes duke shmangur konturet e syve.

Pastroni fytyrën tuaj me ujë të pastër para se ta thani atë me një peshqir të pastër.

Këto janë veprime që ju duhet ti përsërisni çdo mëngjes dhe darkë për disa ditë, pastaj ndërpriteni proçesin sapo lëkura juaj të rimarrë qartësi e saj dhe pikat e zeza të jenë zhdukur.

Komento