Ja veset që shkaktojnë rrudha

Ja veset që shkaktojnë rrudha

Ja veset që shkaktojnë rrudha Ndoshta nuk e keni kuptuar, pasi janë gjëra të cilat pothuajse i bëjmë çdo ditë.

Megjithatë duhet të kuptojmë që këto vese të përditshme janë të dëmshme për fytyrën tuaj duke ju shkaktuar rrudhat aq shumë të bezdisshme dhe të padëshiruara.

Nëse nuk e dinit, më poshtë po ju listojmë gjashtë veset që ju shkaktojnë rrudha:

-Dietat

E dini që dietat shkaktojnë rrudha, sepse dobësimi dhe shëndeti shkaktojnë probleme në lëkurën tuaj.

-Mos pastrimi i make-up

Duhet ta pastroni dhe hidratoni fytyrën në mbrëmje, mos flini kurrë me make-up.

-Duhani

Duhani shton rrudhat në fytyrë, ndaj mos e konsumoni atë.

-Alkooli

Edhe alkooli ndikon negativisht në lëkurën tuaj, sepse e dehidraton atë.

-Çamçakizat

E dini që rrudha shkaktojnë edhe çamçakizat. Ata shtojnë rrudhat në pjesën e buzëve.

-Mos vendosja e kremit të diellit

Mos harroni kurrë të vendosni krem kundër diellit, sepse përveçse mbron lëkurën nga dielli shton edhe rrudhat.

Komento