Java e pushimeve

Java e pushimeve

Panairi i erotikës për herë të parë është mbajtur në vitin 1996 dhe ka mbledhur mbi 20 mijë vizitorë, ndërsa këtë vitë pritet që kalojë 200 mijë, pasi është një pushim i vërtet i syve.

Duhet të jenë të lumtur njerzit të cilët gjatë kësaj jave do të gjenden në San Paolo në Brazil për shkak se për një javë të tërë do të organizohet shëtitje të vajzave të bukura në bikini dhe seksi dekolte, nëpër rrugët e qytetit.

Shëtitja e vajzave sexy organizohet në kuadër të Panairit ndërkombëtar të erotikës në San Paolo nga 9 deri me 18 Prill.

Panairi i erotikës për herë të parë është mbajtur në vitin 1996 dhe ka mbledhur mbi 20 mijë vizitorë, ndërsa këtë vitë pritet që kalojë 200 mijë, pasi është një pushim i vërtet i syve.

One Comment

  1. tybe pa shku se la shpien e shes e pa shku se la pa i knaq syt se la

Komento