Kamomili rregullon tretjen

Kamomili rregullon tretjen

Kamomili rregullon tretjenNdoshta nuk e dini por nga kamomili ka dobi të shumëfishta për shëndetin. Përdoret kundër dhembjeve dhe shtrëngimeve, inflamacioneve të lëkurës dhe mukozës së gojës, fytit, hundës, syve, po ashtu për rregullimin e tretjes së ushqimit, pastrimin e rrugëve urinare nga jashtë dhe brenda, kundër hemorroideve.

Është mirë që çajin nga kamomili ta pini pa përdorur shtesë të sheqerit, apo në sasi shumë të vogël, ndërsa është ideal nëse ëmbëltimin e zëvendësoni me një lugë mjaltë.

Komento