Kanceri i gjirit

Kanceri i gjirit

Këshilla për të shmangur kancerin në gji
Bëni vizita mjekësore sa herë ndjeni shqetësime, por edhe kur e ndjeni veten mirë.
Bëni një jetë të shëndetshme, bini në peshë, nëse jeni
mbipeshë.
Përpiquni të minimizoni stresin.
Mundohuni të keni një aktivitet seksual të rregullt.
Ushqehuni duke ndjekur një dietë të caktuar.
Hani ushqime që janë të pasura me vitaminë A, E dhe C, p.sh., karota, spinaq, kajsi dhe agrume.
Mos harroni se lindja e fëmijës dhe ushqimi me gji janë shumë të rëndësishme për shëndetin e gjirit tuaj.

Komento