Kanceri i gjirit?Kërkon kujdes

Kanceri i gjirit?Kërkon kujdes

Kanceri i gjirit?Kërkon kujdesTë prekurat nga kanceri i gjirit sa vijnë dhe shtohen. Por kjo sëmundje mund të ndalet së qeni vdekjeprurëse. Në rast se ekzaminohet e trajtohet në kohë, kanceri i gjirit është i shërueshëm. Shpejtoje jetën tënde. Duhet thjesht pak kujdes.

30 % e sëmundjeve tumorale të femrave në Shqipëri janë pikërisht tumor ii gjirit dhe dhimbshëm pranohet se vdekshmëria nga kjo sëmundje është ndër më të lartat.

Ndërkohë, në shtetet e zhvilluara perendimore, kjo sëmundje është e përhapur shumë më tepër. Prandaj, prej kohësh, përjeket për kurimin dhe trajtimin e saj janë vënë në qendër të punës së specialistëve.

Të prekurit nga kanceri duhet të pushojnë dhe të hanë shëndetshëm. Ësjtë shumë e rëndësishme të zgjedhni at që hani. Ndiqni këhillat për përdorimin e recetave natyrale të cilat ndikojnë fuqishëm në sistemin tuaj imunitar.

Komento