Këshilla për Prindër

Këshilla për Prindër

Dhëmbët e qumështit

Në saje të dhëmbëve të qumështit, fëmijët arrijnë të hanë ushqime të forta e të përtypen, çka favorizon zhvillimin e nofullave. Por, këta dhëmbë të fillimit, pra të qumështit, duhet që një …

Dhimbjen e barkut të bebit

Edhe pse nuk ka një përcaktim mjeksor, dhimbja e barkut besohet se shkaktohet nga ajri që grumbullohet në stomak ose bark. Një teori tjetër gjerësisht e besueshme është se shkaktohet nga një …

Ilaçet dhe ushqyerja me gji

Ndodh qe nëna që jep gji, te sëmuret ose të jetë e sëmurë nga ndonjë sëmundje, per shkak të së cilës duhet të konsumoje ilace. Numri me i madh i ilaceve që konsumon nëna kalojnë në qumësht …

Fëmija i vogël problematik

Fëmijet problematik edhe prindërit më të qetë i nxjerrë nga takti. Dhe keshtu linde konflikti, prindërit në vend që të qetësojnë situatën, me reagimin e tyre bëjnë kaos edhe më të madh. …