Këto POZICIONE ju mundësojnë PENETRIM më të THELLË gjatë SEKSIT

7

Në aspektin emocionale, të shikoni njëri-tjetrin dhe ta sinkronizoni frymëmarrjen për seks më me pasion mund të jetë vërtetë e kënaqshme. Por, çfarë nëse jeni duke kërkuar të penetroni më thellë?

Më poshtë i keni disa pozicione seksi të cilat do t’ju ndihmojnë të penetroni më thellë dhe padyshim se do ta çmendni partneren.

7

Hekurosja..

Ajo shtrihet me bark, përderisa ijët janë paksa të ngritura (përpiquni ta futni një jastëk) dhe këmbët janë të drejta, paksa të ndara.

Kjo pozitë mundëson stimulim të pikës G.

Pozita e kalërimit

Si një kauboje, ajo qëndron përmbi ndërsa ju shtriheni. Por, është e rëndësishme që ju ta ndihmoni atë me ndihmën e duarve. Duke i mbajtur ijët ose kofshët e saja, mbështeteni peshën e saj dhe ngriteni për t’i ndihmuar t’i kryejë lëvizjet e saj.

Pozita e misionarit

Shtrihuni mbi të, fytyrë-fytyrë, ndërsa ajo e shtrirë me shpinë.

Kjo pozitën ofron stimulim të thellë dhe intimitet emocional. /Telegrafi/

Komento