Koleksioni më i ri “BEECA” vjeshtë, 2012

2 (1)

Filloni sezonin e ri duke rifreskuar produktet tuaja të kozmetikës, me një set përrallor të buzëkuqëve. Shikoni koleksionin më të ri që “BEECA” ka lançuar posaçerisht për ju të dashura femra, dhe më besoni që do ngelni të mahnitura.

Nevoja për të ndryshuar sadopak mund t’ju sjellë në humor për sezonin e ri, prandaj ju mund të filloni duke luajtur me alternativa të ëmbla pa e ekzagjeruar shumë. Një nga produktet më të mira në këtë koleksion është padyshim buzëkuqi shkëlqyes, i cili është shumë cilësor dhe rezistent, si dhe ju dhuron një pamje më të vertetë të ëmbël.

Formula luksoze, klasike, cilësore dhe sensuale ju’a bëjnë më të lehtë aftësinë për t’u paraqitur sa më e bukur. Me një vitaminë zbutëse E e cila i është shtuar formulës, labeloja do t’ju ndihmojë që t’i keni buzë të buta si mëndafsh.

Komento